مزایا و معایب پکیج دیواری

مزایا و معایب پکیج دیواری

تفاوت پکیج دیواری و آبگرمکن چیست؟

به گفته بعضی از تکنسین های شرکت خدمات فنی بسیاری از مشتریان هستند که تفاوت بین پکیج و آبگرمکن دیواری را نمی دانند در همین راستا تصمیم گرفتیم قبل از بررسی مزایا و معایب پکیج دیواری و تفاوت این دو وسیله را بیان کنیم.

در واقع پکیج نوعی آبگرمکن است با این تفاوت که نه تنها آب گرم مصرفی را تامین می کند بلکه همچون موتورخانه های قدیمی گرمایش محیط خانه را هم تامین می کند. به بیان ساده تر پکیج هم کار آبگرمکن را انجام می دهد و هم کار موتورخانه را. سیستم آبگرمکن به این صورت است که آب سرد وارد رادیات می شود و به واسطه مشعل و مبدلی که در آن است این آب گرم می شود و مصرف کننده از آن استفاده می کند. اما پکیج علاوه بر این که همین کارکرد را دارد یک سیستم جدیدتری به آن اضافه شده است که بتواند رادیاتورها را هم گرم کند. همچنین برای تعمیرات پکیج در کرج می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

دستگاه پکیج در واقع یک موتورخانه کوچک شده است که در آپارتمان ها استفاده می شود و چند سالی است که وارد ایران شده است. خانه هایی که از شوفاژ استفاده می کنند احتیاج به پکیج یا موتورخانه دارند. آبگرمکن فقط آب گرم مصرفی یا آب داغ را تولید می کند و کارکرد بسیار ساده ای دارد اما پکیج در واقع هم آب گرم مصرفی را تامین می کند و هم شوفاژ هایتان را در فصل سرما برایتان گرم نگه می دارد. در ادامه به بررسی بیشتر پکیج می پردازیم تا در انتخاب نوع پکیج دیواری بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.

مزایا و معایب پکیج دیواری

دو نوع مهم پکیج دیواری: دو مبدل و تک مبدل

بعضی از پکیج ها تک مبدل و بعضی دیگر دو مبدل هستند. در مدل تک مبدل هر دو مسیر های رادیاتور و آب گرم مصرفی داخل یک مبدل است یعنی آب سرد وارد مبدل می شود و به واسطه مشعل آب گرم شده و خارج می شود. و سمت دیگر آن لوله های رادیاتور است که لوله های رادیاتور هم وارد این مبدل می شود و به واسطه همان مشعل دوباره گرم می شود و به سمت رادیاتورها و مصرف گرمایشی می رود.

پکیج دو مبدل از دو مبدل اصلی و صفحه ای تشکیل شده است. در این پکیج برای تامین گرما از مبدل اصلی استفاده می شود و زمانی که نیاز به آبگرم باشد، آب گرم توسط مبدل صفحه ای تامین می شود. در پکیج دو مبدل آبگرم با شعله تماس مستقیم ندارد و رسوب در مبدل صفحه ای دیرتر از پکیج دیگر یعنی پکیج تک مبدل دیواری صورت می گیرد.

پکیج دو مبدل و تک مبدل

مزایا پکیج دیواری

  • نصب آسان و اشغال فضای کم: نصب پکیج دیواری آسان است و فضای زیادی اشغال نمی کند.
  • نیاز نداشتن به موتورخانه: با سیستم پیشرفته ای که پیکج دیواری دارد دیگر نیازی به موتورخانه و آن مشکلات قدیمی مثل فرسودگی ها، برابر نبودن میزان مصرف واحدهای ساختمانی و … نیست.
  • کم شدن هزینه ها: اگر از نظر هزینه پکیج را با موتورخانه ها مقایسه کنیم از همه لحاظ تمام هزینه ها برای آب و گرمای مصرفی کمتر است و از این نظر مزیت خوبی برای پکیج دیواری محسوب می شود.
  • عملکرد مطمئن و کاملا ایمن: نسبت به موتورخانه های قدیمی ایمن تر و مطمئن تر است چرا که سنسورهای فراوانی در آن وجود دارد و از امنیت کافی برخوردار است.
  • مجهز به سرویس عیب یابی: پکیج های دیواری دیجیتال مجهز به سرویس عیب یابی هستند که با نشان دادن کدهای خطا بر صفحه دیجیتال کار تعمیر را بسیار آسان کرده اند.
  • کم مصرف بودن: پکیج مجهز به سیستم کنترل مصرف است از این رو میزان مصرف و هزینه در اختیار خودتان است. همچنین نیاز به لوله کشی تا موتورخانه نیست از این رو از هدر رفتن انرژی هم جلوگیری می شود.
  • کم سر و صدا: پکیج دیواری در صورتی که عیب و نقصی در آن نباشد و از نوع بدون فن باشد بسیار آرام و بدون صدا کار می کند.
  • قیمت مناسب: درست است که قیمت خرید پکیج بیشتر از آبگرمکن است اما پکیج دو وظیفه آبگرمکن و بخاری را با هم انجام میدهد پس هزینه آن به نسبت به صرفه تر و بهینه تر است.
  • رسوب کمتر: در مناطقی که آب مصرفی در آن املاح زیادی دارد معمولاً آبگرمکن زود رسوب می کند بنابراین بهتر است از پکیج استفاده کنند.

معایب پکیج دیواری

  • دردسر بیشتر در صورت چکه کردن آب از پکیج: متاسفانه یکی از معایب پکیج دیواری ریزش آب از آن است. بسته به محلی که پکیج در آن نصب است به هر دلیلی چکه کردن آب باعث آسیب رسیدن به وسایل آشپزخانه و زحمت بیشتر برای صاحبخانه می شود.
  • کارایی محدود: پکیج های دیواری عمدتا در متراژهای بالای 300 متر عملکرد خوبی ندارند و کارایی­ شان کمتر است.
  • خرابی زود هنگام: سنسورهای بکار رفته در پکیج دیواری از حساسیت بالایی برخوردار هستند و نیاز به سرویس دهی سالانه دارند در صورتی که این سنسورها آسیب ببینند هزینه های چند برابری را برای پکیج خواهند داشت.
  • عملکرد متکی به فشار آب: پیکج دیواری با کم شدن فشار آب خاموش می شود. بنابراین اگر منطقه ای زندگی می کنید که فشار آب پایین است یا دائما آب قطع می شود پکیج دیواری مناسب شما نیست.
  • عمر کمتر: پکیج ها در مقایسه با سیستم های بزرگتر یعنی موتورخانه ها عمر کمتری دارند.
  • یک خرابی و دو دردسر: از آنجایی که پکیج دیواری هم آب گرم مصرفی و هم گرما تولید می کند در صورت خراب شدن پیکج هم از آب گرم محروم می مانید و هم از شوفاژ. در صورت نیاز به تعمیر پکیج در کرج با ما تماس بگیرید.

جمع بندی

با توجه به توضیحی که در قسمت مزایا و معایب پکیج دیواری ارائه شد و همچنین نظر تکنسین های حرفه ای شرکت خدمات فنی در کرج مزایای پکیج نسبت به معایب آن بیشتر است.

با توجه به آنچه گفته شد پکیج برای خانه های تک واحدی انتخاب مناسبی است. موتورخانه فضایی حداقل ده متر نیاز دارد ولی پکیج مستقل است. برای کسانی که در آپارتمان زندگی می کنند خودشان در مدیریت هزینه ها و مصرف مختار هستند و درگیر تعمیرات، هزینه ها و مقدار مصرف با همسایگان دیگر نیستند. در بعضی ساختمان ها موتورخانه ها اغلب خراب و فرسوده شده اند و نیاز به تعمیرات زیادی دارند و هزینه ها بالا است. همسایگانی که نمی توانند این هزینه ها را پرداخت کنند مجبور می شوند که هم آبگرم مصرفی شان قطع شود و هم از گرمای شوفاژ در فصل زمستان محروم بمانند اما برای پکیج چنین نیست و اختیار دست خود دارنده است.

نتیجه گیری (مزایا و معایب پکیج)

نوشتهٔ بعدی
نکات مهم در نصب و راه اندازی پکیج دیواری

پست های مرتبط

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

مشاوره